Как самостоятельно установить направленную антенну для усиления приема сигнала на cdma модеме?

27.07.2020 1884

Антена стаціонарна для мобільних модемів і роутерів CDMA

Антени спрямовані для CDMA UA, Інтертелеком, антена для Піплнет

Антени для мобільних телефонів і репитеров


Спрямовані антени CDMA використовуються в якості абонентських антен для гарантування високої якості роботи стільникових телефонів всередині будівель, в офісах, підвалах, ангарах або інших місцях з погіршеними умовами прийому сигналу стільникового станції.


Антени поставляються з монтажним комплектом для фіксації на щоглу або стіну будівлі.

 

Антена підключається до будь-якого типу мобільного пристрою, який має відповідний роз'єм і може бути встановлена ​​на даху будівлі або на фасаді за вікном. Необхідно якомога точніше соориентироваться спрямовану антену в бік базової станції оператора стільникового зв'язку. Кабель прокладається і закріплюється. До телефону, модему або роутера антенний кабель підключається за допомогою перехідника.


 


 


Установка і обслуговування

Антена повинна бути встановлена ​​далеко від або вище металевих конструкцій, розташованих на даху (мінімальна відстань 3 метри). Чим вище встановлена ​​Ваша антена, тим вище її ефективність роботи. Якщо в безпосередній близькості від антени в напрямку базової станції оператора стільникового зв'язку виявиться перешкода (надбудова на даху та ін.), То ефективність дії буде знижена.


Монтується антена до вертикальної щогли. Необхідно якомога точніше соориентироваться антену в бік абонента (ретранслятора оператора мобільного радіозв'язку). Не рекомендується встановлювати базову антену на телевізійної антени колективного прийому, а також поблизу неї: така установка призводить до взаємних перешкод.


В діапазоні частот 800-900 МГц втрати в кабелі дуже істотні, в наслідок цього не рекомендується використовувати кабель більше 20 м. Високочастотний кабель вимагає обережного поводження, його не можна перегинати і залишати незакріплені на довгому проміжку. Роз'єм антени і кабель не є несучими елементами, вони повинні бути механічно розвантажені.


Антена виконана з застосуванням стійких до зовнішніх впливів матеріалів, має міцну суцільнометалеву конструкцію і в будь-якому технічному обслуговуванні не потребує.

    Відгуків: 0 / Написати відгук
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано            Добре
0
0